Om oss

Stiltyger grundades år 1963 och har alltid varit ett familjeägt företag. Vår passion är färg och mönster och våra hjärtan klappar lite extra för hållbar kvalité.

I vårt showroom på Östermalmsgatan 66 i Stockholm visar vi upp de varumärken vi representerar med vikt på de senaste kollektionerna.
Dit välkomnar vi blivande och existerande återförsäljare att titta närmre på våra produkter. Ring eller mejla oss för att boka in ditt besök.
Två veckor per år bjuder vi in till ett öppet hus i samband med möbelmässan i februari och Formexmässan i augusti. Då visar vi upp säsongens nyheter samtidigt som vi bjuder på något extra gott att dricka. För personlig inbjudan till våra Öppet hus kontaktar du oss enklast via mejl.

På Stiltyger arbetar vi

John Synnergren

VD och har arbetat i företaget i snart 40 år. John är uppvuxen med GP&J Bakers klassiska linnekretonger och kan varenda mönster och artikelnummer utantill i huvudet.
John säger själv att det finns inget han älskar mer än vackra mönster och färg.
Trots det lyser färg och mönster med sin frånvaro i Johns hem som mestadels går i svart/vitt/grått. Skomakarens barn är det man säger, inte sant?

John är expert på GP&J Baker’s sortiment.

Mejla John på: john@stiltyger.se

Olcay Uysal del Rio Alonso

Olcay har arbetat som säljare på Stiltyger i tio år och är även sambo med John. Tillsammans har de en gemensam son, Alexander. Olcay har arbetat i branschen i över 20 år och startade sin karriär på Gaston Y Daniela som är ett av de varumärken vi representerar. Olcay har även arbetat ett par år hos GP&J Baker efter sin tid på Gaston Y Daniela. Med det sagt är hon en fantastisk tillgång till Stiltyger med sina tidigare erfarenheter. Något värt att nämna om Olcay är att hon pratar sju språk flytande.

Olcay är expert på Gaston Y Danielas sortiment

Mejla Olcay på: olcay@stiltyger.se

Jessica Synnergren

Säljare på företaget sedan sex år tillbaka. Jessica är Johns äldsta dotter och den tredje generationen i företaget. För henne är det en ära att fortsätt driva företaget framåt som hennes farfar en gång startade. Jessica brinner för heminredning och vill ständigt förnya sitt hem, senaste projektet är hissgardiner till köket i den nya gråa färgställningen av GP&J Baker’s Oriental bird. 

Jessicas är expert på Missoni Home’s sortiment.

Mejla Jessica på: jessica@stiltyger.se

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.