Phillip Jeffries

Phillip Jeffries är ett amerikanskt företag som tillverkar tapeter. Det engelska ordet ”wallcoverings” beskriver Phillip Jeffries utbud bättre än vårt svenska "tapeter" Phillip Jeffries designar nämligen allt annat än vanliga traditionella tapeter. 

Phillip Jeffries är ett av världens ledande tillverkare av ”wallcoverings” och har idag över 3000 olika designer i sitt sortiment.

Phillip Jeffries säger själva att deras produkter förvandlar hus till drömhem och offentliga platser till lyxiga upplevelser och vi kan inget annat än att hålla med.
Phillip Jeffries gör möjligt att få allt från tyg till sjögräs, från trä till guld på väggarna på ett väldigt enkelt sätt. Alla tapeter oavsett material har en pappersbaksida som är väldigt enkel att tapetsera på väggen.

2011 vann tapeten ”Rivets” Interior design Best of year awards. Den har även blivit en av de mest sålda Phillip Jeffries tapeterna i Sverige.

Phillip Jeffries tar också ansvar över vår planet och planerar ett nytt träd för varje beställning de skickar ut från sitt lager.

Broschyr